opc_loader

Wensenlijst

Annuleren

De bestelling (of een gedeelte hiervan) kan tot 14 dagen na ontvangst uiteraard geannuleerd worden. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@made-lief.com Vermeld hierin duidelijk het bestelnummer en het rekeningnummer waar we het geld op kunnen terugstorten.

Retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in orginele staat en verpakking binnen 14 dagen aan Made-Lief geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@made-lief.com. Retouren van customized producten is helaas niet mogelijk. 

Artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in orginele verpakking verzonden worden aan:

Made-Lief

Stelvenseweg 19

4921PL Made

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening.

Retourneren is altijd op eigen risico.

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Custom made items kunnen NIET geruild worden, tenzij er een fout door mij gemaakt is of er overleg is geweest over het retour doen van de producten.