opc_loader

Wensenlijst

Recensies
Geen reviews
Gastenboek
Milou 
Zo onwijs mooie speldjes en fijne service!
Anna 
Vandaag weer speldjes binnen gekregen, zoals...

Kraammand

Wil jij een ontzettend origineel en liefdevol cadeau geven? Dan is deze kraammand met de mooiste haaraccessoires een uitkomst. In deze kraammand zit voor elke dag een cadeautje voor tijdens de kraamtijd. De producten zijn een gemixt assortiment van (antislip)haarspeldjes en haarbandjes voor de allerkleinsten én een organizer om ze allemaal op te bewaren. 

De kraammand gaat met de seizoenen mee en bevat altijd producten die passend zijn bij het jaargetijde. De kleuren zijn zacht, neutraal en subtiel. In het keuzemenu kun je aangeven of je cadeautjes voor 8, 9 of 10 dagen wilt laten maken. Geef je geen keuze aan dan worden er 8 cadeautjes geleverd. Natuurlijk profiteer je met de mand van een speciale korting, hoe meer dagen je kiest hoe groter het voordeel ten opzichte van de producten die worden geleverd. Op de laatste foto kun je zien wat je in de kraammand kunt verwachten qua assortiment. 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat elk cadeautje mooi is ingepakt, genummerd is per dag en klaar is om weg te geven. Bij de kraammand wordt gratis een speciaal geïllustreerde wenskaart geleverd waar je een boodschap voor de kersverse ouder(s) en hun meisje op kunt schijven. Het is ook een ontzettend leuk (gezamenlijk cadeau) voor op een babyshower, dan heeft de mama (in spé) echt iets om naar uit te kijken. 

Let op: de inhoud wordt zonder mand geleverd. 

*De levertijd bedraagt maximaal één week

74,95

Kraammand dagen

Zet op wensenlijst
Laatst bekeken items
74,95