opc_loader

Menu

JULI WINACTIE! Bestel jij deze maand? Dan gaat jouw ordernummer in de mand en speel je automatisch mee voor €100 shoptegoed! De winnaar wordt 1 augustus via de Instagram (@made.lief.haarspeldjes) bekend gemaakt. Good luck!

☼ Icecream - zelf samenstellen

Zit jouw lievelings smaakje er niet bij? Stel dan nu helemaal zelf je eigen ijsje samen in jouw favoriete smaken! In het keuzemenu kun je voor elk bolletje een smaak aangeven, 

De bolletjes worden geschept op een klein of middel hoorntje. Onder het kleine hoorntje zit een 3 cm klikklak en onder het middel hoorntje een 4 cm klikklak. De nummers bij de smaakjes corresponderen met de nummers van de bolletjes op de tweede foto. Foto 3 is een voorbeeld van de ijsjes als ze klaar zijn.

Tevens kun je ervoor kiezen om de ijsjes op een antislip speldje te laten bevestigen. Houdt er rekening mee dat de vorm van het hoorntje dan anders (ronder) is zoals je als voorbeeld ziet op foto 4 waar je de antislip ijsjes op de cadeauset kunt zien. Het antislip speldje is 28 mm en wordt bevestigd onder een hoorntje van 3,5 cm.

Je stelt de ijsjes hier per stuk samen. 

Smaak bolletje 1

Smaak bolletje 2

Smaak bolletje 3

Maat

4,25